Hoe het juiste spanplafond te kiezen

Experts raden aan, of hoe u het juiste spanplafond kiest. Hoe u een spanplafond kiest, afhankelijk van het fabricagemateriaal, de textuur en de fabrikant.

1. Soorten verlaagde plafonds.

Tegenwoordig worden er twee soorten spanplafonds gemaakt: polyvinylchloride (PVC) en stof. We zullen nu in detail praten over elk van hen, hun variëteiten, de voor- en nadelen van elk canvas.

1.1. Spanplafonds van PVC-vinylfolie.

Dit type plafond is gemaakt van de dunste en zeer sterke plastic folie. Het eerste voordeel is dat het voor elk gebied kan worden gemaakt, omdat het lijmen wordt uitgevoerd in stroken van 1-5 meter van elke lengte. Vinylfilm heeft een zeer sterke structuur, dus geïnstalleerd op het plafond, is zelfs bestand tegen een grote overstroming van bovenaf. Rekken gaat tot 35% van de lengte. Een ander vinylplafond heeft het grootste kleurengamma, een aantal beslissingen over de textuur. Misschien is de prijs een beetje eng, maar desondanks zijn het de polyvinylchloride (PVC) -plafonds die het populairst zijn in de wereld en in het bijzonder in Rusland. Het enige goede minpunt van het vinylplafond is zijn afkeer van lage temperaturen. De ruimte moet altijd minimaal 5 graden zijn, anders verliest het polyvinylchloride zijn kwaliteit en zal het plafond binnenkort vervangen moeten worden.
Zoals eerder vermeld, hebben PVC-plafonds een enorm scala aan kleuren en texturen. De meest populaire drie zijn: glanzend, mat en satijn.

2. Fabrikanten van spanplafonds.

Wanneer u het type canvas, kleur, textuur als geheel hebt gekozen met het ontwerp van de kamer, moet u beginnen met het kiezen van de fabrikant. En hier is de keuze erg moeilijk. Stel je voor, in Rusland, duizenden bedrijven die canvas verkopen en zelfs produceren voor verlaagde plafonds. Prijzen variëren aanzienlijk, om nog maar te zwijgen van het kwaliteitsverschil. We raden u aan om goederen van Chinese oorsprong onmiddellijk weg te gooien, ze zijn van slechte kwaliteit, van korte duur en het is onwaarschijnlijk dat u een dergelijk canvas onder garantie zult veranderen. U moet de goederen van vertrouwde fabrikanten kiezen, hoewel we niemand zullen adverteren, we zullen alleen over landen zeggen. En er zijn twee manieren: gemiddelde prijzen en hoog. Als er geen specifiek budget is voor reparaties of als de kamer geen grote investeringen vereist, is het zeker de moeite waard om goederen van Russische fabrikanten te nemen. Als het huis op geweten is gebouwd, wil ik maximale schoonheid, hier Franse merken of, in extreme gevallen, Italiaanse merken. Frankrijk wordt beschouwd als de geboorteplaats van verlaagde plafonds en het is beter om de bedrijven van dit land te kiezen. Hier zowel kwaliteit als assortiment.

3. Kwaliteitscertificaten.

Voortbordurend op het thema van fabrikanten en merken, merken we op dat er in hetzelfde Frankrijk slechts 5 ondernemingen zijn die spanplafonds vervaardigen. En twee dozijn bedrijven die ze kunnen monteren. Maar in Rusland? Duizenden produceren en elke tweede bouwer kan dit allemaal realiseren. Helaas is dit precies wat het proces van het kiezen van hoogwaardige schilderijen en hun installatie moeilijk maakt. Ik ben bang dat ik tientallen bekende bedrijven moet controleren om de echte te vinden. En het enige antwoord waarop u kunt vertrouwen, is alleen de beschikbaarheid van kwaliteitscertificaten ISO9001 en ISO14001. En we raden aan verlaagde plafonds alleen te kopen met de beschikbaarheid van deze certificaten.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *