Universal Of Stretch Ceilings – Technologie van de toekomst

Spanplafonds worden beschouwd als een nieuwe technologie in de bouw-, decoratie- en renovatie-industrie. Met historische wortels in het oude Egypte, Griekenland en het middeleeuwse Europa is het de ultieme plafondoplossing!

Spanplafonds (zowel technologie als product) zijn voornamelijk gemaakt als een oplossing voor beschadigde plafonds. Tegenwoordig is het de meest veelzijdige, praktische en verbluffende oplossing voor ‘plafond’-interieurontwerp en wordt het ook gebruikt bij het maken van decoratieve’ muur’-bekledingen. Het bespaart energie door te fungeren als isolatie voor warmte of koude, voorkomt condensatie door een luchtsluisbuffer in de constructie te creëren en het is natuurlijk niet nodig om het plafond ooit opnieuw te schilderen.
Gipsplaat- of stucplafonds kunnen moeilijk te installeren of te repareren zijn, de verf vervaagt en bladdert en is rommelig tijdens renovatie vanwege het stof dat het veroorzaakt. Er is ook een lange stilstand tijdens installatie of herinstallatie. Over het algemeen ontbreekt het aan originaliteit bij het gebruik van stucwerk en dergelijke plafonds zien er esthetisch eenvoudig en kaal uit. Bovendien is gipsplaat vatbaar voor waterschade, scheuren, verkleuring en erosie; het wordt onderhevig aan ophoping van stof en schimmel. Als u deze problemen probeert te voorkomen, gebruikt u spanplafonds als uw ultieme plafondoplossing.

Toepassing van spanplafond

Het toepassingsbereik van onze plafonds is absoluut onbeperkt en kan worden gebruikt in alle soorten huizen, appartementen, flatgebouwen, kantoren en andere gebouwen, kinderkamers en sanitaire, medische en educatieve instellingen. Onze spanplafonds worden al met succes toegepast in zowel nieuwe als gerenoveerde ruimtes.
Enkele van de voltooide projecten tot nu toe zijn: Trump International Hotel & Tower Toronto, Air Canada Centre, Remax Realty Services, Horseshoe Valley Resort, Modern Golf Arena, verschillende restaurants, vastgoedbedrijven en vele, vele woonlocaties. Het spanplafond kan in elke kamer van uw “home sweet home” worden toegepast. Groot of klein, we kunnen van uw huis de liefste en meest unieke plek ter wereld maken. Dus, als je droom is “leven in het paradijs …”, dan ontwerpen we het paradijs voor je en plaatsen het er zo boven. Wat we ook doen voor plafonds, is ook van toepassing op muren om het plaatje perfect af te maken!

Voordelen van spanplafonds

Er zijn veel voordelen van spanplafonds in vergelijking met gewone plafondoplossingen. Allereerst is het een betaalbare ontwerpoplossing op maat. Het is de snelste manier om elke kamer in te richten zonder voorafgaande voorbereiding van het plafondoppervlak. Het is een energiebesparende, geluidsreducerende en akoestisch efficiënte technologie. Spanplafonds kunnen maximaal 100 lbs bevatten. water per vierkante voet (in geval van lekkage van boven) en zijn bestand tegen chloor en dampen. Het zal na verloop van tijd nooit vervagen, verzakken of spanning verliezen. Eenmaal geïnstalleerd, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de vorming van schimmel, stof of vocht in uw plafond. Bovendien stoot het geuren en bacteriën af, wat erg belangrijk is om te overwegen bij het kiezen van het product voor uw keuken of de kamers van uw kinderen. Onze lokale status maakt de meest concurrerende prijzen van onze producten mogelijk. Bovendien bereiken onze klanten altijd ongelooflijke decoratieresultaten dankzij ons vermogen om afbeeldingen rechtstreeks op het materiaal af te drukken. Ondersteund door verlichting en verlichting die we integreren met de meeste van onze projecten, wordt het spanplafond in uw huis een echt ultramodern meesterwerk!

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *