interieurontwerp

Wat is een spanplafond in interieurontwerp?

Een spanplafond is een systeemplafondsysteem dat bestaat uit twee basiscomponenten: een perimeterbaan en een lichtgewicht stoffen membraan dat uitrekt en vastklikt in de rail. Naast plafonds kan het systeem gebruikt worden voor wandbekleding, lichtverspreiders, zwevende panelen, tentoonstellingen en creatieve vormen.

Spanplafonds maken de integratie mogelijk van alle soorten verlichtingsarmaturen, roosters en bevestigingspunten door het gebruik van een gepatenteerde achtergrondsteun.

Eenvoudig te installeren, spanplafonds zijn ideaal om imperfecties op plafonds te verbergen en kunnen worden gebruikt om een ​​uniek mooi interieur te creëren. Over het bestaande plafond wordt een spanplafond aangebracht. De look en feel van het spanplafond is simpelweg niet te vergelijken met die van het gewone plafond; het geeft u de beste uitstraling en perfectie die u met geen enkel ander plafondsysteem kunt bereiken. Spanplafonds maken het mogelijk om alle soorten verlichtingsarmaturen, roosters en bevestigingspunten op te nemen door gebruik te maken van een gepatenteerde achtergrondsteun.

Pvc spanplafond

Een spanplafond biedt een perfect vlak oppervlak dat absoluut vrij is van imperfecties en biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden met de mogelijkheid om op het membraan te printen. Met 10 jaar garantie kunt u uitkijken naar een plafond dat niet schilfert, schilfert of vlekt en dat er geen verf nodig is.

Vocht- en algenbestendig: Hygiëne en netheid staan ​​voorop in een badkamerplafond, evenals het vermogen van het badkamerplafond om een ​​vochtige omgeving aan te kunnen. Spanplafonds zijn geschikt voor natte omgevingen en zijn uitstekende vochtschermen. Ze bieden effectieve en duurzame bescherming aan de structuur erboven, brokkelen niet af en bieden moeiteloos onderhoud.

Bedrukt of doorschijnend, wit of gekleurd, effen of design – een spanplafond biedt al deze mogelijkheden en meer. bezoek de website Zein Design

Minimaal onderhoud is vereist en in ruimtes waar reiniging nodig kan zijn (zoals een keuken), kan het plafond indien nodig worden schoongemaakt. Het feit dat spanplafonds van plastic zijn, betekent dat water geen kwaad kan, en het gebruik van een zachte microvezeldoek met milde zeep maakt het schoonmaken gemakkelijk.

U hoeft uw plafond nooit meer te schilderen:

Het spanplafondsysteem is het perfecte onderdeel voor elk nieuwbouw-, renovatie-, interieurontwerpproject. Het kan helpen bij het afdekken van ongelijke of beschadigde plafonds en het verbergen van draden, leidingen en kanalen.

Spanplafond kan worden gebruikt om unieke vormen en ontwerpen te creëren:

Een spanplafond heeft alle voordelen van een verlaagd plafond. Het kan worden geïnstalleerd om op een plat plafond te lijken of het kan worden gemanipuleerd in koepels, bogen en organische 3D-vormen die niet konden worden bereikt met behulp van het rooster-en-tegelsysteem met verlaagd plafond. Het PVC kan ook worden verwijderd voor chemisch reinigen.

Het spanplafondsysteem is onderhoudsvrij:

Het heeft geen last van condensatie en zal nooit barsten, schilferen of schilferen en hoeft ook niet te worden geverfd. Ons spanplafondsysteem biedt een uitstekend alternatief voor een verlaagd plafond of gipsplaat, het kan gemakkelijk worden verwijderd en weer in elkaar worden gezet om toegang te geven tot de tussenliggende ruimte. Het spanplafondsysteem maakt de integratie mogelijk van alle soorten verlichtingsarmaturen, A / C-ventilatieopeningen en alle soorten bevestigingen

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *